fbpx


Vergroot je kennis over hoogbegaafdheid. Het zal een drastische verandering teweegbrengen in de wereld van je kind en in jouw eigen wereld.

Alles wat je altijd hebt willen weten en nooit hebt durven vragen rond hoogbegaafdheid

Opleidingsreeks rond hoogbegaafdheid

De beste volgende stap is om nu dieper te duiken in de kennis rond hoogbegaafdheid. Dit is immers een belangrijke stap om je zoon of dochter beter te begrijpen. Het is ook een goeie basis om in gesprek te gaan met de school van je zoon of dochter.

Hierbij bieden we 3 opties:

  • Een 2daagse opleiding in augustus: hier gaan we in een beperkte groep van ouders aan de slag met hoogbegaafdheid. De perfecte voorbereiding voor het nieuwe schooljaar.
  • Je kan ook opteren voor 6 avonden. Elke avond gaan we aan de slag met een onderwerp. Elk deel is er ook tijd voor vragen over de voorgaande delen zodat je stap voor stap je kennis kan versterken.
  • Woon je niet in Vlaanderen, is Kortrijk te ver? Of is het heel moeilijk op vaste momenten tijd vrij te maken? Dan kan je opteren om de online reeks te volgen. De inhoud is identiek en geeft het voordeel om op je eigen tempo door de leerstof te gaan. Ook hier voorzien we mogelijkheid tot vragen via een online platform.

Wil je de ervaring die we opgebouwd hebben sinds 2013 in een versnelde en compacte manier leren? Dan is dit de opleiding voor jou!

Onderschat niet wat de positieve impact zal zijn van deze opleiding voor je zoon of dochter! Het omvat een geconcentreerde versie van alle opleidingen die we tot hiertoe gevolgd hebben gecombineerd met meer dan 10 jaar aan concrete ervaringen. Elke hoogbegaafde is uniek, het is dus altijd zoeken naar de beste mix aan tools voor jou. De toolkit is ondertussen echter zo uitgebreid dat er zeker tools inzitten die jou nu vooruit kunnen helpen.