fbpx
www.ieku.nl

Hoort dat ook bij hoogbegaafdheid? Hooggevoeligheid.

Stoot hier net op een interessant artikel met ook een vragenlijst naar hooggevoeligheid.

https://www.ieku.nl/hoort-dat-ook-bij-hoogbegaafdheid/

Eergisteren een leuke en heel intense info sessie gehad waarop zowel ouders als leerkrachten aanwezig waren. We hebben veel info kunnen geven. Een belangrijke ontdekking voor ouders was dat elke hoogbegaafde ook hoogsensitief is.

Gezien dit een minder erg label lijkt gaan veel ouders daar dan mee aan de slag. Hoogbegaafd is natuurlijk veel meer dan dat want de honger naar kennis, het divergent denken, de intrinsieke motivatie om dingen te realiseren (als ze het interessant vinden) zijn natuurlijk nog steeds aanwezig los van de oplossingen die je vind voor de hoogsensitiviteit .

Daarom vinden we het zo belangrijke om jullie als ouders de nodige info en tools mee te geven rond hoogbegaafdheid. We zien immers bij al onze klanten dat dit een eerste grote stap is tot een betere aanpak, een betere opvoeding, … een beter, gelukkiger, voller leven. (http://themaavonden.gromicoach.be)

Kennis rond hoogbegaafdheid, mindset, positive discipline, onderpresteren en versnellen. Allemaal zo super belangrijk voor je hoogbegaafde kind

Interessant artikel met ook een vragenlijst naar hooggevoeligheid.

https://www.ieku.nl/hoort-dat-ook-bij-hoogbegaafdheid/