fbpx

Het is deugddoend om gelijkgestemden te ontmoeten.
( Loopbaan)coaching.
Groepssessies in de natuur

Kan je je vinden in één of meer van onderstaande kenmerken?

Als er iets gebeurt op je werk dat niet conform de afspraak is of als er bepaalde regels afgesproken worden die daarna niet correct worden uitgevoerd, dan voel je je verplicht hier stappen te ondernemen om dit recht te zetten. Ook als jij niet rechtstreeks betrokken partij bent.

Je zou de wereld graag willen verbeteren en zit vol ideeën over hoe dat zou moeten.

Je bent erg intuïtief en wordt nogal eens zenuwachtig in groep omdat je dan stap voor stap moet gaan. Soms worden dan zaken herhaald die jij al begreep en dat maakt dat je dan soms liever het project zelf kan afwerken.

Op vergaderingen worden jouw ideeën nogal eens weggelachen omdat iedereen vindt dat ze te vergezocht zijn. Dit geeft jou een onveilig gevoel waardoor je nogal eens de ideeën voor jezelf houdt.

Spijtig genoeg worden deze oplossingen niet opgenomen op je werk. Dit zorgt dan nogal eens voor frustratie aan jouw kant, zeker als dan na een hele periode diezelfde oplossing als een geniaal nieuw idee geponeerd wordt door een collega of (God behoede je) door je eigen baas. (Waar jij het een paar maand geleden nog aan voorgesteld had.)

Dit perfectionisme zorgt ervoor dat je je soms heel onrustig kan voelen. De ene keer ben je zo met een project bezig dat je de tijd vergeet en dubbele uren draait. De andere keer heb je het gevoel dat je onder je niveau presteert omdat je vindt dat het nog veel beter zou kunnen. (Alleen ontbreekt de tijd je.)

Je hebt al een mooie job (… of dat vinden je collega’s en vrienden toch). Maar jij blijft met een onbeschrijfbaar hongergevoel zitten.

Soms heb je ook schrik om over een nieuwe carrièrewending te denken en dat maakt je job tot een soort “gouden kooi”.

Als je veel ruimte krijgt waarbinnen je je eigen ding mag doen, dan voel je je best goed maar als er echter veel (bekrompen) regeltjes zijn dan voelt dat heel verstikkend aan. Je gaat dan nogal eens in tegen de beslissingen van je directie en je schuwt het debat niet. Alleen wordt dat dan niet altijd even positief onthaald.

Soms bekruipt je een innerlijk gevoel van onrust. Een gevoel dat je niet direct goed kan plaatsen. Kan je een moment herinneren dat je dat gevoel totaal niet had? Wanneer was dat? Wat deed je? Was je aan een leuk project bezig? Had je toen het gevoel hebt echt een verschil te maken.

Wat is het verschil met vandaag? Zijn de opdrachten nog hetzelfde maar is het gevoel weg? Krijg je die opdrachten niet meer?

Je hebt wel leuke collega’s, maar je hebt niet echt het gevoel dat je erbij hoort en het kost energie om mee te doen. Mogelijks kan je dat gevoel compenseren omdat je buiten je werk, bv. in een hobby, wel volledig jezelf kan zijn.

Ja, veel kenmerken van hoogbegaafdheid kunnen ervoor zorgen dat je je een beetje een buitenbeentje voelt. Dat je anders bent dan de mensen rondom jou. Dat je er niet echt bijhoort … dit soms op je werk, soms privé. 

Daarom organiseren we coaching sessies in groep. Omdat je daar EN tools krijgt om met je hoogbegaafdheid (professioneel) aan de slag te gaan EN ontwikkelingsgelijken te ontmoeten.

Het is deugddoend om gelijkgestemden te ontmoeten. Daarom deze sessies. We wandelen samen in groep en doen intussen een aantal oefeningen in de natuur. De natuur zorgt voor ruimte, zuurstof en een extra dimensie. Maar onderschat het niet, de impact op je groei is in deze stap nog groter, ze wordt immers ook versterkt door de groep.

Kostprijs

  1. Ik wil het combineren met individuele loopbaancoaching en betaal dus met 1 uur van een loopbaancheque (en combineer dit dus met een individueel loopbaantraject)
  2. Ik heb geen loopbaancheque en betaal 30 euro/sessie
  3. Ik ga voor een reeks van 3 sessies en betaal 75 euro

Waar gaat het door?

Zaterdag 7 september van 10u tot 12u – Hoeve Hangerijn, Gemeneweideweg-Zuid 113, Assebroek
Zaterdag 12 oktober van 10u tot 12u – Assebroekse Meersen, Kerkdreef, Brugge
Zaterdag 23 november van 10u tot 12u – Ryckeveldebos (parking hondenweide)

Week van de hoogbegaafdheid 24

Gratis proefsessie – plaatsen zijn beperkt

Zaterdag 9 maart van 10u tot 12u – Hoeve Hangerijn, Gemeneweideweg-Zuid 113, 8310 Brugge

(Loopbaan)coaching in groep op meerdere locaties (van 10u tot en met 12u)

Onze loopbaancoach

Onze hoofdcoach is Inge VandemoorteleErvaren loopbaancoach (meer dan 10 jaar) met specialisatie in hoogbegaafdheid en coachen in de natuur. (Regio West-Vlaanderen – Brugge en Kortrijk en alle natuur ertussen) (https://www.volgjenatuur.be/)

It’s your mind that creates this world

Vanaf 1/7/2019 erkend als loopbaancentrum. : Omdat hoogbegaafdheid een kwaliteitslabel moet worden – ook voor volwassenen!

Photo by Alex Radelich on Unsplash