fbpx

Inge Vandemoortele

It’s your mind that creates this world

Loopbaancoach (in de natuur)

Van opleiding ben ik bio-ingenieur (een studiekeuze maken vond ik moeilijk;)), maar ik heb altijd een voorliefde gehad voor de sociale sector. Na verschillende jobs in de veevoedingssector ben ik bij de VDAB terechtgekomen. Eerst heb ik als projectconsulent social profit gewerkt, erna ben ik 10 jaar loopbaancoach geweest… een prachtige job!

In 2009 heb ik uit interesse een postgraduaat diversiteitsmanagement gevolgd. Na de geboorte van mijn zoontje heb ik een lange periode loopbaanonderbreking genomen, eerst omwille van mijn zoontje, later omwille van twee zieke ouders… een intense periode met veel zware maar ook heel veel mooie momenten…een periode waarin ik veel “bijgeleerd” heb op verschillende vlakken.

In 2014 ben ik mij (dankzij mijn zoontje) gaan verdiepen in hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid. In 2018 ben ik de opleiding talentbegeleider gestart bij Novilo. Deze opleiding heb ik in 2020 afgerond. Mijn eindwerk heb ik gemaakt rond uitzonderlijk hoogbegaafde (UHB) kinderen.

In 2019 heb ik bij Gromicoach de kans gekregen om twee passies te combineren… hoogbegaafdheid en coaching… een kans die ik met beide handen gegrepen heb.

In 2019 heb ik bij Inverde de opleiding “coachen in de natuur” gevolgd. Als coach werk ik liefst buiten (maar binnen kan ook!) omdat ik overtuigd ben van de meerwaarde van “coachen in de natuur”. Ik geef geen advies, maar ga graag samen met jou op zoek naar “antwoorden” op vragen die bij jou leven. De natuur helpt ons dit op een ontspannende (meer ruimte, meer zuurstof, meer groen,…), dynamische en diepgaande manier te doen.

loopbaancheques
Inge Vandemoortele uitzonderlijk hoogbegaafde kinderen-hoogbegaafd

Contact

‘t Veld 15, 8310 Sint-Kruis en
Sint-Anna 25, 8500 Kortrijk

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

‘t Veld 15, 8310 Sint-Kruis