fbpx
Week van de hoogbegaafdheid 24

Praatatelier voor hoogbegaafde volwassenen
Authenticiteit en/of conformering?

Ontdek de Kracht van Authenticiteit voor Hoogbegaafde Volwassenen!

We zijn ontzettend verheugd bij GromiCoach om nog een geweldig event te mogen organiseren tijdens de Week van de Hoogbegaafdheid voor hoogbegaafde volwassenen.

Dit is een unieke kans om ontwikkelingsgelijken te ontmoeten in een prachtige omgeving, onder begeleiding van een ervaren coach. Het is een waardevolle ervaring waar veel van onze klanten naar vragen – een kans om te ontdekken dat je niet alleen bent en om een inspirerende avond te hebben.

Ben jij een hoogbegaafde volwassene die worstelt met de balans tussen authenticiteit en conformiteit? Ontdek samen met ons hoe je trouw kunt blijven aan jezelf terwijl je toch deel uitmaakt van een grotere groep.

Al vanaf jonge leeftijd voelen hoogbegaafde individuen zich vaak ‘anders’. Hoogbegaafdheid gaat immers verder dan alleen een hoog IQ. Het omvat je hele wezen, denken, voelen…

Onze aangeboren drang om ergens bij te horen kan ervoor zorgen dat we ons voortdurend aanpassen aan de normen van de groep waartoe we behoren. Maar tegelijkertijd blijft onze drang naar authenticiteit knagen, waardoor een innerlijke strijd ontstaat.

In een intieme setting van hoogbegaafde volwassenen komen we samen om te praten over hoe we met deze uitdagingen omgaan. Hoe ervaren anderen dit? Hoe kunnen we onze authenticiteit behouden terwijl we ons toch integreren in een groep waarin we ons mogelijk niet helemaal thuis voelen?

In de weelderige tuinen van ’t Hof Drongen zullen we rond een knisperend vuur gedachten uitwisselen, ervaringen delen en elkaar inspireren. Een unieke gelegenheid om je te verbinden met gelijkgestemden en jezelf te ontwikkelen.

🌿 **Praktische Informatie:**

Praatatelier hoogbegaafde volwassenen: authenticiteit en/of conformering?

Gromicoach & Mind the gap

Dit event wordt begeleid door Sofie Van den Eynde, een ervaren coach voor (vermoedelijk) hoogbegaafde volwassenen en jongeren, en oprichtster van ‘Mind the Gap‘ – www.mind-thegap.be, in samenwerking met GromiCoaching.

Voor meer informatie, neem contact op met sofie@mind-thegap.be.

Schrijf je hier in en ontdek de kracht van authenticiteit te midden van gelijkgestemden! 🐾

Photo by Robson Hatsukami Morgan on Unsplash