fbpx

Photo by Ian Schneider on Unsplash

Omdat hoogbegaafdheid een kwaliteitslabel moet worden

First the why

Waarom doen wij dit ? Waar geloven wij in ? Omdat we geloven dat hoogbegaafdheid een kwaliteitslabel moet worden!

Wij geloven dat elke hoogbegaafde, zowel kind als volwassene het potentieel heeft om zijn wereld te veranderen. We zijn ons bewust dat de hindernissen heel groot kunnen zijn en dat de weg voor veel hoogbegaafden versperd is door onbegrip,  door foute reacties, door een niet stimulerende omgeving, door te strakke regelgeving, door eigen zijnskenmerken, …… ja door heel veel soms. En we willen samen met jou als hoogbegaafde de weg zoeken door en langs die hindernissen.

Om dit te kunnen doen werken we niet met één standaard traject dat op elke hoogbegaafde zou moeten passen maar gaan we voor maatwerk die we samen bouwen. Onze vooropgestelde oplossing zijn dus vooral een kader, een raamwerk waar we samen de inhoud scherp stellen op basis van wie je bent.

Voor kinderen door begeleiding van  het kind, en ook door de ouders en de leerkrachten te informeren en ondersteunen in alle aspecten van hoogbegaafdheid.

We hebben voor hun zowel individuele als groepstrajecten. Deze kan je terugvinden onder “Oplossingen voor gezinnen

Voor de volwassenen voor een groot deel door ze inzicht te geven in zichzelf maar ook door bedrijven te informeren over het gigantisch creatief potentieel in hun organisatie. Deze kan je terugvinden onder “Oplossingen voor volwassenen

En alle gevallen door vooral in jullie potentieel te geloven. Omdat hoogbegaafdheid een kwaliteitslabel moet worden.

 

Wie zijn wij?

Marjolein Baes

Marjolein Baes

Zaakvoerder

rudo-hoogbegaafd

Rudo Van Overbeke

Zaakvoerder

Inge Vandemoortele

Inge Vandemoortele

Gromicoach-Partner

Marleen Van Audenhove

Marleen Van Audenhove

Gromicoach-Partner

Meer info op onze “Wie zijn wij” pagina