Gromicoach : Wie zijn wij en wat kunnen wij voor U betekenen

rudo

Rudo Van Overbeke

Coaching volwassenen

Hoy, ik ben een oneindige optimist, bewust van mijn hoogbegaafdheid sinds 2016, gelukkig getrouwd met Marjolein Baes, superfiere vader van 4 unieke, ad-rem hoogbegaafde kinderen die mij even veel bijleren als ik hun. Een superteam dus dat vol goesting uitdagingen aangaat als gezin.

Professioneel ben ik naast mijn fulltime job als program-manager bij Zenito, binnen Hoogbloeier sinds 2015 actief als bestuurder. In die rol denk ik mee hoe we Hoogbloeier kunnen laten groeien en ons professioneel versterken om hoogbegaafde kinderen en volwassen maximaal te ondersteunen.

Voor mezelf ben ik continue op zoek naar nieuwe technieken om mijn doelen scherp te stellen, mijn grenzen te verleggen en een gelukkig, uitdagend leven te blijven leiden (wat als HB’er een blijvende uitdaging is).

Vanaf 2018 wordt rond deze ervaring van de laatste jaren, gecombineerd met heel uitgebreide kennis rond hoogbegaafdheid die binnen Hoogbloeier reeds aanwezig is, een volledig nieuw traject opgebouwd voor volwassenen. In dit traject zal ik als expert en coach je meehelpen  om je visie, je rollen en je lange termijndoelen scherp te stellen, de nodige tools aanreiken waarmee je kan experimenteren. En je een meer uitdagend, rustgevend, gelukkig leven laten ondekken en uitbouwen. Kortom, wat grenzen verleggen. Ik ben er immers rotsvast van overtuigd dat iedereen een onontgonnen goudmijn aan potentieel heeft en dat het mijn plicht is mijn kennis te delen, zodat we samen die goudaders kunnen blootleggen en in dat proces van elkaar kunnen leren.

Ah ja, mijn naam is Rudo Van Overbeke – altijd handig als we elkaar met een naam kunnen aanspreken.

Je kan bij mij o.a. terecht voor :

  • Coaching volwassenen individueel en in groep
  • Hoogbegaafdheid binnen bedrijven

Contact

rudo@growth-mindset.be

+32 468 56 68 74

Praktijk

Sint-Anna 25
8500 Kortrijk

marjolein

Marjolein Baes

Coaching kinderen en tieners + begeleiding ouders

Hoogbegaafdheid ? Vóór 2013 was dit voor mij nog onbekend terrein. Gelukkig getrouwd, wonende in Gent, kleuterleidster in een multiculturele basisschool in Gent, moeder van 4 creatieve, nieuwsgierige kinderen met eindeloos veel vragen, die op school precies helemaal anders waren dan thuis. Tot we Sabine ontmoetten en alles er toch net iets anders begon uit te zien.

Vandaag ben ik nog gelukkiger getrouwd, wonende in Kortrijk, kleuterleidster in een multiculturele basisschool in Gent, gromicoach met een praktijkruimte in Kortrijk, moeder van 4 hoogbegaafde kinderen, met een reeks antwoorden, inzichten en nieuwe uitdagende vragen. Kinderen laten openbloeien en zich (weer) goed laten voelen in hun hoogbegaafde vel is een heerlijk uitdagende en belangrijke opdracht, die ik elke dag met plezier opneem.

Je kan bij mij o.a. terecht voor :

  • buitenschoolse plusgroep
  • individuele begeleiding van kinderen en tieners
  • advies aan ouders
  • schooladvies

Contact

marjolein@growth-mindset

+32 476 31 25 02

Praktijk

Sint-Anna 25
8500 Kortrijk

Heeft u een vraag – vul dit formulier in en en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Linked in