fbpx
rudo

Rudo Van Overbeke

Zaakvoerder Gromicoach, Loopbaancoaching.net, giftednetwork.be

Inspirator/coach voor groepen HB-Volwassenen

Hoy, ik ben een oneindige optimist, bewust van mijn hoogbegaafdheid sinds 2016, gelukkig getrouwd met Marjolein Baes, super fiere vader van 4 unieke, ad-rem hoogbegaafde kinderen die mij even veel bijleren als ik hun. Een superteam dus dat vol goesting uitdagingen aangaat als gezin.

Professioneel ben ik naast mijn fulltime job als solution-manager bij Liantis, binnen Hoogbloeier van 2015 tot en met 2020 actief als bestuurder. In die rol denk ik mee hoe we Hoogbloeier kunnen laten groeien en ons professioneel versterken om hoogbegaafde kinderen en volwassen maximaal te ondersteunen.

Oprichter van The Gifted Network. Een open netwerk van coaches die rond hoogbegaafdheid bezig zijn.

Oprichter van Loopbaancoaching.net. Omdat de hoogbegaafde volwassenen recht hebben op een coaching op maat van hun snel en/of anders denkende  brein.

Voor mezelf ben ik continue op zoek naar nieuwe technieken om mijn doelen scherp te stellen, mijn grenzen te verleggen en een gelukkig, uitdagend leven te blijven leiden (wat als HB’er een blijvende uitdaging is).

Vanaf 2018 wordt rond deze ervaring van de laatste jaren, gecombineerd met heel uitgebreide kennis rond hoogbegaafdheid ook een luik ontwikkeld voor volwassenen. Dit wordt enerzijds vertaald naar individuele (loopbaan)coaching en anderzijds een pittig groepstraject. In dit traject help ik als expert en coach om je visie, je rollen en je lange termijndoelen scherp te stellen, de nodige tools aanreiken waarmee je kan experimenteren. En je een meer uitdagend, rustgevend, gelukkig leven laten ontdekken en uitbouwen. Kortom, wat grenzen verleggen. Ik ben er immers rotsvast van overtuigd dat iedereen een onontgonnen goudmijn aan potentieel heeft en dat het mijn plicht is mijn kennis te delen, zodat we samen die goudaders kunnen blootleggen en in dat proces van elkaar kunnen leren.

Ah ja, mijn naam is Rudo Van Overbeke – altijd handig als we elkaar met een naam kunnen aanspreken.

Je kan bij mij o.a. terecht voor :

  • Coaching volwassenen in groep
  • Hoogbegaafdheid binnen bedrijven
  • oudercursus Positive Discipline

Contact

rudo.vanoverbeke@growth-mindset.be

+32 468 56 68 74

Praktijk

Sint-Anna 25
8500 Kortrijk

Gecertifieerd expert hoogbegaafdheid

CAPM-hoogbegaafd

Certification Date Jul 2015 – Jul 2020 (License 1837417)

Certified Positive Discipline Parent Educator (CPDPE)

Certified Positive Discipline Parent Educator (CPDPE)

Heeft u een vraag – vul dit formulier in en en we nemen zo snel mogelijk contact op.

%d bloggers liken dit: