fbpx

Loopbaancoaching in de natuur
op maat van jou als hoogbegaafde.

Week van de hoogbegaafdheid 24
loopbaancheques

Moet je ook vaststellen dat op je werk je hoogbegaafdheid ervoor zorgen dat het momenteel niet de ideale plaats is voor jou. Kost je werk je momenteel veel energie of ben je momenteel hard op zoek naar je talenten of je passies? Heb je het gevoel dat het tijd wordt om een nieuwe stap te zetten maar weet je niet naar waar? Misschien een andere functie binnen jouw bedrijf of een ander bedrijf? Ben je op zoek naar hoe je een optimale work-life balance kan vinden? Wat jouw kansen zijn bij je huidige werkgever of op de arbeidsmarkt? Of droom je van een eigen zaak en word je beter zelfstandige?

Veel vragen dus. Wil je antwoorden?

Neem dan je loopbaanstuur in eigen handen

Maak dan vandaag nog de loopbaankeuzes die bij jou passen en jou de energie geven die je verdient. Het positieve effect zal zich niet enkel in je job laten merken maar ook in je privéleven. Een loopbaancoaching kan je leven veranderen!

Wij staan voor een unieke aanpak op maat van je noden.

  • Op zoek naar de mens voor we op zoek gaan naar de loopbaan: De zoektocht naar een goede loopbaan is vooral eerst de zoektocht naar wie jij echt bent. Daarom gaan we voor een totaalaanpak. We kijken eerst wie jij bent en hoe jij in het leven staat en van daaruit doen we de analyse van je huidige werksituatie om te kijken wat er anders en beter kan.
  • Slimme kruisbestuiving: We vertrekken vanuit de jaren aan ervaring van Inge Vandemoortele en Sofie Van den Ende als loopbaancoaches  en mengen dit met de ervaring van de zaakvoerder Rudo Van Overbeke die door de jaren heen een ruime ervaring heeft opgebouwd in het bedrijfsleven. Dit versterken we met continue bijscholing. 
  • Binnen het jaar heb je nog recht op een half uur begeleiding: Heb je nadien nog tips nodig? Contacteer je coach, hij of zij is er voor jou. Bij ons heb je recht op een persoonlijk opvolgingsgesprek. We willen immers dat je verhaal een succes kan worden.
Inge Vandemoortele

It’s your mind that creates this world

Week van de hoogbegaafdheid van 9/3 tot en met 17/3

Brugge

‘t Veld 15
8310 Sint-Kruis

Mogelijke data voor een afspraak:

  • op 13/3 van 9u00 tot en met 13u – op afspraak
  • op 15/3 van 14u00 tot en met 19u – op afspraak

Vraag nu je gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, klikt het en spreekt het je aan? Dan kan je aansluitend ook direct je traject starten met een grondig intakegesprek. 

Facebook
LinkedIn

Vanaf 1/7/2019 erkend als loopbaancentrum. : Omdat hoogbegaafdheid een kwaliteitslabel moet worden – ook voor volwassenen!