fbpx
Gratis masterclass

VOLZET

Gratis LIVE i 'nfosessie op 09/03/2023
waarin we een tip van de sluier oplichten rond hoogbegaafdheid

Omdat kennis rond hoogbegaafdheid je eerste stap is als ouder van een hoogbegaafd kind geven we 2 keer per jaar deze gratis infosessie hoogbegaafdheid.

Zit je met vragen rond hoogbegaafdheid? Weet je al dat het meer is dan ‘Da’s ne slimme’. Maar wil je nu dan ook weten wat het dan wel is? Ben je net te weten gekomen dat je zoon of dochter hoogbegaafd is? Was dat nu echt wel het laatste waar je aan gedacht had? En ja, zit je daardoor met heel veel vragen rond hoogbegaafdheid en wat dit nu contreet betekent voor de toekomst van je kind (… en jezelf)?

  • Is mijn kind echt wel hoogbegaafd? Het gedraagt zich nog zo jong. Misschien is het cognitief wel sterker maar emotioneel nog helemaal niet.
  • Is een IQ test noodzakelijk om te weten of iemand hoogbegaafd is?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn kind zich kan blijven ontwikkelen en uitdagen
  • Mijn kind neemt helemaal geen moeilijk werk aan. Hoe komt dat?
  • Hoe kan ik mijn kind helpen bij het omgaan met de sociale aspecten van hoogbegaafdheid, zoals het voelen van anders zijn? Zeg ik het aan mijn kind? En zo ja, hoe doe ik dat dan?
  • Hoe kan ik mijn kind helpen bij het aangaan van relaties en het maken van vrienden? Vandaag vind ze echt geen connectie op school. Ze staat meestal bij de leerkracht op de speelplaats.
  • Hoe kan ik mijn kind helpen bij het omgaan met emoties en stress? Op school een engeltje maar thuis ontploft de bom.
  • Hoe kan ik mijn kind helpen bij het vinden van geschikte school? Een plaats waar ze gezien wordt. Een plaats waar ze zijn of haar volle potentieel kan ontwikkelen.
  • Hoe kan ik mijn kind helpen bij het vinden van een balans tussen uitdaging en ontspanning?
  • Hoe kan ik zorgen voor een goede communicatie tussen mijn kind, school en andere relevante partijen? Vandaag krijg ik echt geen gehoor op school

Heel veel vragen. Maar gelukkig zijn er ook al veel antwoorden. Wil je meer weten?

Kom dan naar onze gratis Infosessie rond hoogbegaafdheid. We vertellen je wat het is en wat de mogelijke oplossingen kunnen zijn die je zelf al als ouder kan toepassen. Er wordt ook genoeg ruimte voorzien om vragen te beantwoorden.

Kom naar onze gratis info avond van Gromicoach

Praktisch

De volgende info-avond rond hoogbegaafdheid vindt plaats op 09/03/2023 om 20u00 en duurt ongeveer 2 uur.

Lauwsestraat 11
8511 Aalbeke

Met dank aan de directie van het Biekorfje voor het beschikbaar stellen van een ruimte.

Schrijf je in voor de volgende infosessie.

Photo by Juliane Liebermann on UnsplashUnsplash