fbpx
Week van de hoogbegaafdheid 24

Het gromicoach aanbod voor de week van de hoogbegaafdheid 2024

Photo by Jessica Rockowitz on Unsplash

Speciaal voor de week van de hoogbegaafdheid een super uitgebreid aanbod voor ouders/leerkrachten en voor volwassen hoogbegaafden voor zichzelf. Zowel individeel als in groep

Voor de meeste sessies zijn de plaatsten beperkt dus schrijf zeker tijdig in.

Wat 'The Seven Habits of Highly Effective People' van 'Stephen R. W. Covey' kan betekenen voor jou als snelle denker.
Agenda Gromicoach : wat doen we allemaal voor de hoogbegaafden de komende maanden

9 maart tot en met 17 maart

Feestweek voor de week van de hoogbegaafdheid

Het is een traditie bij Gromicoach. Voor de week van de hoogbegaafdheid steken we graag weer een tandje bij. Zo hebben we er dit jaar voor gezorgd dat onze themareeks start op deze feestweek met een gratis infosessie rond hoogbegaafdheid. Lanceren we ons nieuw platform zodat onze themareeks breder kan gevolgd worden. Voorzien we extra mogelijkheden voor loopbaancoaching.  In Kortrijk, in Brugge en nu ook extra in Gent. Hebben we een groepssessie voor volwassen hoogbegaafden in de natuur. En om alles mooi af te werken hebben we ook nog een mooi nieuw dag traject voor volwassenen. 

Een hele rijkgevulde boterham dus voor hoogbegaafden, rijk belegd met uitdagingen, inspiratie en connectie.

Het Gromicoach - Aanbod

Voor ouders en /of leerkrachten

Ontdek de schitterende wereld van hoogbegaafdheid tijdens de Week van de Hoogbegaafdheid! Als ouder is kennis de sleutel tot het ontsluiten van de prachtige mogelijkheden die hoogbegaafdheid met zich meebrengt. Kijk door de juiste bril en ontdek hoe jouw betrokkenheid en begeleiding een onmisbare rol spelen in de bloei van jouw hoogbegaafde kind. 💡 Samen kunnen we de impact vergroten en een positieve invloed uitoefenen op hun groei en ontwikkeling.

The gifted network

Voor ouders en /of leerkrachten - The Gifted Network aanbod

Sessies voor jezelf als hoogbegaafde

Ontdek de wereld van hoogbegaafdheid tijdens de Week van de Hoogbegaafdheid! Als volwassene is zelfkennis de sleutel tot het ontsluiten van de mogelijkheden die hoogbegaafdheid met zich meebrengt. Kijk door de juiste bril en ontdek hoe jouw inzicht en persoonlijke groei een onmisbare rol spelen in jouw eigen bloei. Samen kunnen we de impact vergroten en een positieve invloed uitoefenen op ons eigen welzijn en ontwikkeling.

Individuele sessies

Groepssessies / Groepsactiviteiten week van de hoogbegaafdheid

Ontdek de verrijkende impact van contact met ontwikkelingsgelijken op hoogbegaafde volwassenen. Het delen van ervaringen en inzichten met gelijkgestemden biedt niet alleen herkenning, maar stimuleert ook persoonlijke groei en zelfontplooiing. In deze verbinding vinden hoogbegaafde volwassenen een bron van inspiratie, begrip en empowerment, waardoor ze hun unieke talenten ten volle kunnen benutten. Het contact met ontwikkelingsgelijken vormt zo een waardevolle bouwsteen voor een betekenisvolle en bloeiende levensreis. 

Daarom organiseren we speciaal voor de week van de hoogbegaafdheid ook weer een reeks groepsactiviteiten.