Datum/Tijd
Date(s) - 10/10/2019
18:30 - 20:30

Locatie
Het Biekorfje

Categorieën


Infosessie 2019 najaar : Gratis Info sessie Gromicoach

Help, m'n hoogbegaafde kind gaat onderpresteren

Zit je met vragen rond hoogbegaafdheid? Weet je al dat het meer is dan ‘Da’s ne slimme’. Maar wil je nu dan ook weten wat het dan wel is? Kom dan naar onze gratis Infosessie rond hoogbegaafdheid. We vertellen je wat het is en wat de mogelijke oplossingen kunnen zijn. Er wordt ook ruimte voorzien om vragen te beantwoorden.

Kom naar onze gratis info avond van gromicoach

  • Wat is hoogbegaafdheid?
  • Welke stappen kan je nemen? Ja! Er zijn oplossingen
  • Wat betekent GromiCoach in dit traject?
  • Waarom zijn we bij Gromicoach (en Hoogbloeier) zo passioneel bezig hiermee ?

Wie zijn wij?

Marjolein Baes

Marjolein Baes

Hoogbegaafdheid ? Vóór 2013 was dit voor mij nog onbekend terrein. Gelukkig getrouwd. Wonende in Gent. Kleuterleidster in een multiculturele basisschool in Gent. Moeder van 4 creatieve, nieuwsgierige kinderen met eindeloos veel vragen, die op school precies helemaal anders waren dan thuis. Tot we Sabine ontmoetten en alles er toch net iets anders begon uit te zien.

Vandaag ben ik nog gelukkiger getrouwd, wonende in Kortrijk, kleuterleidster in een multiculturele basisschool in Gent, gromicoach met een praktijkruimte in Kortrijk, moeder van 4 hoogbegaafde kinderen, met een reeks antwoorden, inzichten en nieuwe uitdagende vragen. Kinderen laten openbloeien en zich (weer) goed laten voelen in hun hoogbegaafde vel is een heerlijk uitdagende en belangrijke opdracht, die ik elke dag met plezier opneem.

Gecertifieerd expert hoogbegaafdheid
rudo

Rudo Van Overbeke

Hoy, ik ben een oneindige optimist, bewust van mijn hoogbegaafdheid sinds 2016, gelukkig getrouwd met Marjolein Baes, superfiere vader van 4 unieke, ad-rem hoogbegaafde kinderen die mij even veel bijleren als ik hun. Een superteam dus dat vol goesting uitdagingen aangaat als gezin.

Professioneel ben ik naast mijn fulltime job als program-manager bij Zenito, binnen Hoogbloeier sinds 2015 actief als bestuurder. In die rol denk ik mee hoe we Hoogbloeier kunnen laten groeien en ons professioneel versterken om hoogbegaafde kinderen en volwassen maximaal te ondersteunen.

Voor mezelf ben ik continue op zoek naar nieuwe technieken om mijn doelen scherp te stellen, mijn grenzen te verleggen en een gelukkig, uitdagend leven te blijven leiden (wat als HB’er een blijvende uitdaging is).

In 2018 komt er ook een nieuw traject voor volwassenen. Deze is opgebouwd rond alle ervaringen van de laatste jaren gecombineerd met heel uitgebreide kennis van hoogbegaafdheid. In dit traject zal ik als expert en coach je meehelpen  om je visie, je rollen en je lange termijndoelen scherp te stellen, de nodige tools aanreiken waarmee je kan experimenteren. En je een meer uitdagend, rustgevend, gelukkig leven laten ontdekken en uitbouwen. Kortom, wat grenzen verleggen. Ik ben er immers rotsvast van overtuigd dat iedereen een onontgonnen goudmijn aan potentieel heeft en dat het mijn plicht is mijn kennis te delen, zodat we samen die goudaders kunnen blootleggen en in dat proces van elkaar kunnen leren.

Ah ja, mijn naam is Rudo Van Overbeke – altijd handig als we elkaar met een naam kunnen aanspreken.

Gecertifieerd expert hoogbegaafdheid
Partner hoogbegaafdheid

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

%d bloggers liken dit: