fbpx
Passion led us here

Vind jij dat er een ander woord moet gezocht worden voor ‘Hoogbegaafdheid’?

Passion led us here

Veel hoogbegaafde volwassenen en ouders van hoogbegaafde kinderen stellen me die vraag.

En steeds geef ik vol passie hetzelfde antwoord ! Ziehier waarom ik vind dat dit geen goed idee is !

Wat vind jij van mijn gedachtengang? Kan je die volgen ? Wil je mee de uitdaging aangaan om hoogbegaafdheid uit te leggen zodat het voor de mensen duidelijk is wat het wel en wat het niet is ? Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de hoogbegaafden kansen krijgen op hun maat. En ja, dat ze zo mee kunnen helpen de wereld een beetje beter te maken.?

[socialpoll id=”2512309″]

Wil je meer info over het volwassenen traject waar ik naar refereer in het filmpje. Volg dan deze link

https://www.growth-mindset.be/hbcovey_traject_voor_volwassenen/