fbpx
img 0983-hoogbegaafd

Ben je nu echt gelukkiger ? …

Een klein jaar geleden vroeg iemand die ons al heel lang kent “Ben je nu echt gelukkiger ?”. Ze was zelfs een beetje kwaad want we waren al even aan het spreken over waar we mee bezig waren, de keuzes die we maakten in ons leven. De moeilijkere werg die we aan het bewandelen waren.

IK zie het nog zo voor mij, enigzins geergerd die vraag naar ons geworpen “Ben je nu echt gelukkiger ?” En dan volmondig zowel mijn vrouw als ik : “JA”. En we meenden het echte ! We waren toen een goed jaar bezig met mindfullness, met Covey, met mindset en met hoogbloeier.

Nu denk ik eraan terug omdat alles toen gestart was met één keuze :

  img 0983 1-hoogbegaafd  
Elke dag in 2013 keek ik naar dit beeld. Ik was al jaren de linkse persoon. Droevig, vol vragen. 

En op een bepaalde dag, en sindsdien elke dag gedurende meer dan een jaar keek ik naar deze foto en elke ochtend koos ik bewust. Vandaag zit ik op dezelfde bus maar ik ben de andere persoon. Ik kies ervoor de rit positief te beleven.

Nu 2 jaar later is er al zo veel veranderd, zo veel gebeurd en nu nader ik mijn volgende mijlpaal. Een eerste presentatie van de Gromicoach en dit voor een bedrijf die ik al jaren met veel interesse volg. Superspannend en super leuk :

Covey@Hoogbloeier : nog een kleine maand en ik kan mijn ervaringen delen met een groep heel interssangte mensen waar ik zeker ook veel van zal leren.

  img 0982-hoogbegaafd