fbpx
f23f095a7f3abeecd7eca09e1970fa3f1-hoogbegaafd

Every single day you make a choice

every single day you make a choice

Elke dag kan je de keuze opnieuw maken hoe je naar de zaken kijkt. Dit beeld heeft mijn leven totaal veranderd.

De linkse is Rudo anno 2012 de rechtse is Rudo anno 2013 en volgenden. Tussen 2012 en 2013 keek ik elke ochtend naar dit beeld – en maakte ik elke ochtend bewust die keuze (http://www.growth-mindset.be/time-management-hoe-evernote-gebruiken-om-je-doelen-te-bereiken/).

Ondertussen is de rit al veel veranderd – hebben we een veel grotere weg afgelegd dan voor 2012. Genieten we meer van alles, doen we meer, durven we meer.

En de laatste weken, nu ik eerste product van GromiCoach aan het uitwerken ben – elke ochtend in de trein, elke avond thuis. Elk weekend een test sessie met mijn 2 oudste dochters. Elke dag denk ik nu terug aan deze foto. Zeker nu ik mijn tanden aan het zetten ben in de eerste eigenschap van onze grote inspiratie : Covey : http://7-eigenschappen.growth-mindset.be/wees-proactief/ 

Steile rit momenteel. Heel spannend en heel benieuwd of het gaat lukken. Als je interesse hebt in een reeks workshops waarmee je je zelfverzekerder kan voelen, bewuster keuzes kan maken en beter kan overeenkomen met je partner, je kinderen, je vrienden , …  volg dan mijn blog of mijn linkedIn pagina : https://www.linkedin.com/company/gromicoach?trk=co-feed-commentary

Vermoedelijk is de eerste reeks voor tieners – maar daar ben ik nog niet helemaal uit. De proefversie is in iedere geval voor tieners – maar ik werk ook aan een kortere versie voor volwassenen.

Spannende tijden.

Wil je zeker op de hoogte gehouden worden, geef dan je e-mail adres door. Dan stuur ik zeker meer info naarmate er meer duidelijk wordt rond de workshops.

[contact-form-7 id=”343″ title=”Contactformulier – Ja, het zegt mij wel iets”]