fbpx

I don’t belong here

Vandaag een heerlijk gesprek gehad met één van mijn collega’s om tot de conclusie te komen dat de TED talk van Amy meer en meer werkelijkheid aan het worden is voor mij. Om gelijk ook te beseffen dat ik ook moet doen wat ze vraagt in deze TED talk en dus ook dit verhaal delen want ik geloof dat dit voor iedereen werkt. Dus ook voor jou !

Bij deze een filmpje die mij nog steed kippevel geeft en waar ik een traan voor wegpink. Fake it until you become it ! Wat eigenlijk wil zeggen ontdek jezelf.

[embedplusvideo height=”401″ width=”660″ editlink=”http://bit.ly/1aNCTlV” standard=”http://www.youtube.com/v/RWZluriQUzE?fs=1&vq=hd720″ vars=”ytid=RWZluriQUzE&width=660&height=401&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep3207″ /]

Vandaag heb ik het hele verhaal ook effectief meegemaakt.

  1. Ja, ik doe de powermoves voor belangrijke meetings (Waarvan ik er vandaag dus één had). En ja ik ben nog steeds zenuwachtig voor een meeting en nee, het remt mij niet meer af om ze te doen want ik besef dat ik er een meerwaarde kan bieden. En ja, powermoves werken. Doe het ook en je zal zien dat het allemaal net iets vlotter gaat.
  2. Ja, ik heb bijna mijn hele leven het gevoel gehad dat ik er niet thuis hoor. Vandaag heb ik, in mijn gesprek met de collega ontdekt dat ik op het punt gekomen ben dat het ‘Fake it until you become it” steeds dichterbij komt.
  3. Ja, op een figuurlijke manier heb ik in 2012 een vreselijk ongeval gehad die volledig mijn zelfvertrouwen weg heeft genomen. Maar in plaats van bij de pakken te blijven zitten ben ik vanaf die dag blijven werken, strijden, leren en groeien om mijzelf te vinden. En met dank aan mindfullness, Covey, mindset, TED talks als deze ben ik elke dag meer aan het groeien als mens.
  4. Ja, ik geloof dat iedereen ( ECHT IEDEREEN !!!) het potentieel in zich heeft te groeien. Als je maar gelooft dat je kan groeien. Ik ben er ook van overtuigd dat het ieders taak is elkaar te helpen om deze groei te ondersteunen.

Om al die redenen heb ik ook deze BLOG, want dit moet gedeeld worden. Kennis is pas kennis als ze gedeeld wordt. Free of charge. Zoek je weg, geloof in gezelf, zoek je coach, zoek je inspirator. YES YOU CAN.

So please, om deze post te testen. DO THE POWER MOVES en geef feedback – deel ook jouw ervaring.