fbpx

Marleen Van Audenhove

Coaching kinderen en tieners + begeleiding ouders

Ik ben Marleen, 41 jaar, mama van Jesse (9 jaar). Wij wonen met ons gezin in Bissegem.

Hoogbegaafdheid kwam op ons pad via onze zoon. Op school stak verveling de kop op en thuis kwamen de frustraties er losjes uit. We gingen op zoek naar antwoorden, eerst in literatuur, en niet veel later klopten we aan bij Hoogbloeier. We volgden een info-avond, gingen op intakegesprek en stilaan werden onze vermoedens bevestigd. En wat nu? Kwam dan als eerste bij me op. De motivatie om ‘iets’ te gaan doen met dit thema groeide en leidde tot het volgen van de verdiepings- en expertopleiding bi Hoogbloeier. Deze opleiding zorgde voor een boel (h)erkenning en was vooral ook hééééél leerrijk en tegelijk zorgde het contact met andere ouders voor steun en begrip, want je kan niet overal met je verhaal terecht.

Het ‘iets’ willen doen is stilaan concreet geworden en maakt dat ik mij wil inzetten als coach voor hoogbegaafde kinderen en hun ouders. Kinderen zijn vrijwel altijd in mijn ‘loopbaan’ (‘niet in rechte lijn verlopen’) aanwezig geweest, eerst als logopediste in het buitengewoon onderwijs, nadien als programmacoördinator bij een NGO voor kinderrechten en nu dus opnieuw, in een andere vorm, bij Gromicoach. Boeiend, spannend, wat uit mijn comfortzone, maar ik wil de uitdaging niet uit de weg gaan – al was het maar om een goed voorbeeld te zijn voor mijn zoon 🙂

Je kan bij mij o.a. terecht voor :

  • buitenschoolse plusgroep
  • individuele begeleiding van kinderen en tieners
  • advies aan ouders
  • schooladvies
Hoogbloeier-hoogbegaafd
Marleen Van Audenhove

Contact

Sint-Anna 25, 8500 Kortrijk

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan