fbpx
Marleen Van Audenhove

Wij staan meer dan ooit klaar voor de hoogbegaafde kinderen en volwassenen, fier met opnieuw extra versterking bij Gromicoach

We zijn heel fier om vandaag een 4de medewerker van Gromicoach voor te kunnen stellen. 🙂

Met Marleen Van Audenhove hebben we opnieuw een  Hoogbloeier Hoogbegaafdheids Expert  in ons team.

Gecertifieerd expert hoogbegaafdheid

Daarnaast zorgt de versterking er ook voor dat we allemaal de nodige tijd krijgen om ons bij te scholen. Zowel intern door kennisdeling als extern door opleidingen die één of meer van onze medewerkers volgen.

Wie is Marleen? We laten haar even zichzelf voorstellen:

Marleen Van Audenhove

Ik ben Marleen, 41 jaar, mama van Jesse (9 jaar). Wij wonen met ons gezin in Bissegem.

 

Hoogbegaafdheid kwam op ons pad via onze zoon. Op school stak verveling de kop op en thuis kwamen de frustraties er losjes uit. We gingen op zoek naar antwoorden, eerst in literatuur, en niet veel later klopten we aan bij Hoogbloeier. We volgden een info-avond, gingen op intakegesprek en stilaan werden onze vermoedens bevestigd. En wat nu? Kwam dan als eerste bij me op. De motivatie om ‘iets’ te gaan doen met dit thema groeide en leidde tot het volgen van de verdiepings- en expertopleiding bi Hoogbloeier. Deze opleiding zorgde voor een boel (h)erkenning en was vooral ook hééééél leerrijk en tegelijk zorgde het contact met andere ouders voor steun en begrip, want je kan niet overal met je verhaal terecht.

 

Het ‘iets’ willen doen is stilaan concreet geworden en maakt dat ik mij wil inzetten als coach voor hoogbegaafde kinderen en hun ouders. Kinderen zijn vrijwel altijd in mijn ‘loopbaan’ (‘niet in rechte lijn verlopen’) aanwezig geweest, eerst als logopediste in het buitengewoon onderwijs, nadien als programmacoördinator bij een NGO voor kinderrechten en nu dus opnieuw, in een andere vorm, bij Gromicoach. Boeiend, spannend, wat uit mijn comfortzone, maar ik wil de uitdaging niet uit de weg gaan – al was het maar om een goed voorbeeld te zijn voor mijn zoon 🙂

Coaching kinderen en tieners + begeleiding ouders

Je kan bij mij o.a. terecht voor :

  • buitenschoolse plusgroep
  • individuele begeleiding van kinderen en tieners
  • advies aan ouders
  • schooladvies

Contact

marleen@growth-mindset.be

+32 486 233596

Praktijk

Sint-Anna 25
8500 Kortrijk

Gecertifieerd expert hoogbegaafdheid

rudo

Rudo Van Overbeke

Marjolein Baes

Marjolein Baes

Inge Vandemoortele

Inge Vandemoortele

Marleen Van Audenhove

Marleen Van Audenhove

Wil je op de hoogte blijven en de nieuwe blog’s in je mailbox ontvangen rond hoogbegaafdheid en snelle denkers. Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief.