fbpx
The-difference-between-a-winner-and-a-loser

Ga op zoek naar jouw droom – en werk er elke dag aan.

Ga voor je droom en werk er dan elke dag aan.

Morgen kan ik één van m’n dromen realiseren. Een droom die ik al koester sinds het begin van m’n groeitraject in 2012! Ja, Gromicoach is in m’n hoofd geboren in 2012 op het absolute diepste punt in m’n leven. Een zware burn-out. Totaal geen energie meer op m’n werk. Vanuit mijn oogpunt een heel vijandige omgeving. Een collega die net misbruik gemaakt had van m’n kwetsbaarheid om me publiekelijk aan de schandpaal te nagelen. Ja, ik had heel weinig redenen meer om door te zetten.

Op dat punt heb ik de juiste persoon leren kennen. Een coach die in mij geloofde. Op dat puntje ben ik beginnen groeien omdat er iemand in mij geloofde. Op dat punt heb ik beslist dat ik m’n droom moest zoek (… en ik had toen nog geen flauw idee wat die droom dan wel was).

Dat was de start van een groeitraject die ik vandaag met Gromicoach op zo veel mogelijk manieren wil delen. Enerzijds via de loopbaancoaching en vanaf morgen ook via het groepstraject. Omdat ik vind dat elke hoogbegaafde volwassene dat potentieel in zich heeft. Het is gewoon een kwestie iemand tegen te komen die daarin geloofd.

Wil je op de hoogte blijven van toekomstige trajecten? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief en volg ons op facebook.