fbpx
The-difference-between-a-winner-and-a-loser

Het verschil tussen winnen en verliezen is 1 millimeter!!

Het verschil tussen winnen en verliezen is slechts één tot een paar millimeters. Dit filmpje is er eentje die ik, sinds ik het ken, dagelijks gebruik en die voor mij een wereld van verschil gemaakt heeft.

  1. Vooreerst, en dat is de belangrijkste en de eenvoudigste tip – is om je rug te rechten. Als je ergens binnen wandelt straal je veel meer zelfzekerheid uit. En dat maakt echt een wereld van een verschil
  2. Bepaal de avond ervoor of de ochtend zelf wat je belangrijkste doel is. Maak daar een incantation van. Spreek jezelf met volle overtuiging aan, en formuleer het zo dat het al gerealiseerd is.

Start vanaf nu met deze 2 tips en je zal zien dat je dag er al helemaal anders zal uitzien.

Ben jij al met veel bezig maar hebt je het gevoel dat je de focus wat mist. Ben je al bewust hoogbegaafd maar voel je je regelmatig een flipperkast. Dan is het volwassenentraject mogelijks iets voor jou. Tips zoals bovenstaande verwerken we in een traject van 6 weken met als einddoel je visie en missie scherp te zetten en deze te ondersteunen met een hele reeks tools en tips. Dit gecombineerd met veel ervaringen die we dan onder elkaar kunnen delen.