fbpx
The Gifted Academy

Ook de school heeft een super belangrijke rol als het over hoogbegaafdheid gaat.

The Gifted Academy

We zeggen het op elke thema avond. We zeggen het in elke intake. De school is zeer belangrijk in de groei en het welbevinden van je hoogbegaafd kind. We steken bij Gromicoach heel veel energie in het helpen van ouders in dit verhaal. We coachen hun kinderen om mondiger te worden. De uitdagingen op te zoeken en aan te gaan. We gaan naar scholen om ook daar de ouders bij te staan. Maar dat is zeker nog niet genoeg. Naast de leerkrachten die we via de ouders individueel bereiken is het ook zeer belangrijk dat de leerkrachten zich bijscholen. Dat de scholen investeren in een goed zorgbeleid, in goeie opleiding van hun mensen.

En daarom doen wij het met GromiCoach niet alleen. We werken hiervoor ondertussen al een jaar als Partner samen met Hoogbloeier.

Zit de school waar je kind zit met vragen. Willen ze er wel mee aan de slag gaan op een gestructureerde manier voor de hele school maar weten ze niet goed hoe? Dan mag je zeker doorverwijzen naar de Hoogbloeier Gifted Academy. Wat wij willen betekenen voor jou als ouder dat betekenen zij voor je school.

Meer info – surf dan zeker eens door naar https://www.giftedacademy.be/aanbod/ 

Of nog beter – stuur de link eens door naar de directeur en de zorgcoördinator van de school.

Kom naar onze gratis info avond op 10/10 als je er meer over wil weten.