fbpx
quiet Desperation

Quiet Desperation – ben jij structureel ongelukkig? Neem het stuur dan in handen!

Dit filmpje vind ik nog steeds het meest griezelige filmpje. In dat eerste beeld herken ik vooral mezelf voor 2013. Als niet bewuste hoogbegaafde volwassenen voelde ik me zo anders. Niemand die me begreep. Ik werkte keihard. Deed van alles wat de ‘mensen’ van mij verwachtten maar ik bleef structureel ongelukkig. Tot op het punt van de burn-out.

Dankzij die burn-out en dankzij één persoon die professioneel in mij geloofde ben ik traag maar zeker uit dat dal gekropen. Stap voor stap heb ik ontdekt dat ik heel wat in mij had. Stap voor stap hielpen mensen mij om mezelf te leren kennen. Ik begon boeken te lezen. Ik begon cursussen te volgen. Stap voor stap werd ik meer mezelf.

Dit filmpje vat het mooi samen (Nee, ‘k heb wel niet zo’n grote budgetten maar in m’n geest ben ik echt zoveel rijker dan toen)

Weet je nog niets van hoogbegaafdheid dan is het goed eerst de thema reeks te volgen. Kennis is immers de eerste stap in de aanvaarding. En aanvaarding is de eerste stap naar groei.

Zit jij aan het begin van je zoektocht en zoek je iemand die je kan helpen hierbij. Dan is loopbaancoaching een goede start.