fbpx
8 Personas Graphic 021 1024x506-hoogbegaafd

Wat wil ik later worden ?

… iedereen zit om de zo veel tijd met de heel belangrijke vraag. Hoe ga ik verder in mijn carrière. Bewandel ik verder het pad waar ik nu op ben. Investeer ik op verschillende trajecten? Geef ik een nieuwe wending aan in mijn verhaal.

Pfff …. stress, stress, stress als die vragen in je opkomen. Daar ik vandaag ook weer voor deze keuzes sta en moet bepalen waar ik in de toekomst het meest meerwaarde kan bieden in mijn verschillende carrières waar ik nu al een paar jaar aan timmer ben ik een beetje op zoek aan het gaan naar tips, naar zaken die kunnen helpen om één en ander even terug duidelijk te krijgen.

In die zoektocht ben ik net op een leuke tool gebotst :

8-Personas-Graphic-021-1024x506

De carriere decoder. Laten we dus even decoderen waar we vandaag aan toe zijn :  http://careerhmo.com/career-decoder-quiz/ 

En mijn resultaten zijn :

Visionary25 %
Optimizer15 %
Warrior15 %
Mentor10 %
Educator10 %
Builder10 %
Researcher10 %
Superconnector5 %

Daarna kreeg ik voor elk van de persona’s ook nog een kort filmpje met wat extra uitleg. Een aanrader om jezelf te (her)ontdekken en een goede voorbereiding voor een sollicitatiegesprek of een meeting waar je een klant of een collega moet overtuigen dat je de ideale persoon bent voor z’n project.

Deze van mij kloppen, visie en strategie is hetgeen ik het meest natuurlijk mee bezig ben.

Doe je ook de test en zie je of dit ook klopt ? Alle feedback is steeds welkom.