fbpx
Inge Vandemoortele

Super nieuws vanuit Gromicoach

Een nieuwe coach voor volwassenen bij Gromicoach. We zijn super gelukkig 🙂

Inge Vandemoortele

Om u nog beter te kunnen helpen, hadden we dringend nood aan iemand extra die de coaching van volwassenen op zich kon nemen. We zijn super blij dat Inge mee wil stappen in ons Gromicoach-verhaal. Met haar jarenlange ervaring als coach bij de VDAB en de opleiding die ze nu volgt als talentbegeleider bij Novilo, versterken we ons team  met een ervaren rot in het vak qua coaching.

Dus als je als volwassene met vragen zit  rond hoogbegaafdheid en je bent op zoek naar individuele coaching, dan kunnen we nu veel sneller contact met je opnemen en een afspraak vastleggen. Dit zowel in Kortrijk als in Brugge. Voor een afspraak, ga naar https://www.growth-mindset.be/individuele-coaching-volwassenen/

Laten we Inge hier ook even zelf aan het woord :

Hoi, ik ben Inge Vandemoortele

Van opleiding ben ik bio-ingenieur (een studiekeuze maken vond ik moeilijk;)), maar ik heb altijd een voorliefde gehad voor de sociale sector. Na verschillende jobs in de veevoedingssector ben ik bij de VDAB terechtgekomen. Eerst heb ik als projectconsulent social profit gewerkt, erna ben ik 10 jaar loopbaancoach geweest… een prachtige job! In 2009 heb ik uit interesse een postgraduaat diversiteitsmanagement gevolgd. Na de geboorte van mijn zoontje heb ik een lange periode loopbaanonderbreking genomen, eerst omwille van mijn zoontje, later omwille van twee zieke ouders… een intense periode met veel zware maar ook heel veel mooie momenten…een periode waarin ik veel “bijgeleerd” heb op verschillende vlakken…

In 2014 ben ik mij (dankzij mijn zoontje) gaan verdiepen in hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid en in 2018 ben ik de opleiding talentbegeleider gestart bij Novilo.

In 2019 heb ik bij Gromicoach de kans gekregen om twee passies te combineren… hoogbegaafdheid en coaching… een kans die ik met beide handen gegrepen heb.

Samen met jou wil ik graag stilstaan bij jouw drijfveren, jouw waarden, jouw kwaliteiten, jouw talenten, jouw mindset, jouw blokkades,… stilstaan om vooruit te gaan…

Je kan bij mij o.a. terecht voor coaching volwassenen individueel.

 

 

Contact

inge@growth-mindset.be

+32 496 57 55 67

Praktijk

Sint-Anna 25
8500 Kortrijk

’t Veld 15
8310 Sint-Kruis

... omdat hoogbegaafdheid een kwaliteitslabel moet worden! Maar het nu nog niet is.

Ben je op zoek naar individuele coaching. Of wil je een gesprek hebben omdat je nog niet goed weet waar je naar op zoek bent ? Vraag dan hier een intakegesprek aan.

Eerste half uur is gratis.

Loopbaancoaching voor hoogbegaafde volwassenen

Sinds jullie doen we ook loopbaancoaching waardoor je voor 40€ 4 uren top coaching kan krijgen die je werk en je privé zal veranderen.