fbpx
Think Different (Steve Jobs)

Think Different (Steve Jobs)

Heel inspirerend filmpje. En zo toepasbaar voor ons hoogbegaafden. We sometimes are ‘The Crazy ones”, maar als je jezelf hebt leren aanvaarden en je gaat daarmee aan de slag dan kan je zo’n mooie dingen doen!

De drie verhalen die hij vertelt.

  1. Hoe het verhaal achteraf bekijken logisch lijkt maar nooit op het moment dat je het aan het schrijven bent. Connecting the dots.
  2. Zoek altijd iets dat je graag doet – je moet van je werk houden.
  3. Leef elke dag alsof het je laatste dag is. Stel elke dag jezelf de vraag. Als dit je laatste dag is. Zou je dan doen wat je gaat doen. Als je te veel dagen na elkaar moet zeggen dat dat niet het geval is. Zoek dan iets anders om te doen.

Ben jij al met veel bezig maar hebt je het gevoel dat je de focus wat mist. Ben je al bewust hoogbegaafd maar voel je je regelmatig een flipperkast. Dan is het volwassenentraject mogelijks iets voor jou. Tips zoals bovenstaande verwerken we in een traject van 6 weken met als einddoel je visie en missie scherp te zetten en deze te ondersteunen met een hele reeks tools en tips. Dit gecombineerd met veel ervaringen die we dan onder elkaar kunnen delen.